Welcome, this is your page. Share your experience with us and other visitors who are keen to read about your experiences with CNI. Don't forget to include your details and photos, too! Start Sharing Here.

What Others Have Said About Us

Affendi bin Muhd Noh Bookmark and Share 30 June 2017 11:56 AM

Pada tahun 2014, saya telah disahkan mengidap pneumonia (kulat dalam paru-paru) oleh doktor. Akibatnya saya mengalami muntah berdarah, dan badan saya mudah penat.

Pada bulan Oktober tahun yang sama, saya telah mendapat tahu tentang Well3 Tiger Milk Mushroom. Saya mengamalkan produk ini setiap hari, satu kapsul. Hasilnya, badan saya rasa lebih bertenaga, dan saya tidak lagi mengalami muntah darah. Lebih menarik lagi, saya bersyukur kerana masalah kesihatan saya telah pulih dalam tempoh menerima rawatan doktor.

Yew Siew Luan Bookmark and Share 15 June 2017 11:38 AM

我正在接受醫藥治療,而醫生開給我的藥含有荷爾蒙成分。自從服用了該藥後,我的身體就開始有一連串的反應。我的體重增加了,也容易感到疲累,而且腹部經常脹風且很容易嘴饞,愛吃東西。

當Well3 ISP-10多元植物蛋白粉推出後,我立即買來嘗試希望能解決我的問題。我每天都在午餐及晚餐前服用1匙Well3 ISP-10多元植物蛋白粉。

服用1個星期後,我開始感到活力充沛並且睡眠品質也改善了。我不再嘴饞且體重已經下降了7公斤,腹部脹氣的問題也沒有了。

以前,往往我出外旅遊時腳部也會經常疼痛。可是,最近的台灣之旅我不但腳部疼痛的症狀沒有了,反而覺得更有勁。

Rugayah bt Haji Ahmad Bookmark and Share 15 June 2017 11:38 AM

Saya merupakan seorang suri rumah sepenuh masa. Permasalahan yang saya hadapi adalah masalah semput dan sesak nafas. Keadaan sesak nafas ini pada kebiasaannya akan terjadi kepada saya 2 hingga 3 kali sehari dan ini sedikit sebanyak telah menganggu tugasan harian saya. Keadaan kesihatan ini juga telah membataskan saya melakukan serta menyiapkan gerak kerja harian. Saya bersyukur kerana telah diperkenalkan dengan Well3 DMG ini oleh dua orang insan yang sudi membantu saya, iaitu Md. Som dan juga Puan Zaleha. Setelah saya mengamalkan produk ini lebih kurang satu bulan, ternyata produk ini sungguh berkesan. Saya tidak lagi mengalami masalah sesak nafas, dan saya juga tidak perlu risau akan masalah ini lagi. Terima kasih Md. Som dan Puan Zaleha, produk CNI sungguh hebat!

Francis Berayan a/k Rengkang Bookmark and Share 31 May 2017 12:08 PM

Saya menghadapi masalah migrain akibat keradangan limfa sejak September 2015. Malah telinga kanan saya juga mengalami tinnitus sejak 29 Disember 2015. Dalam pada itu saya juga mengalami masalah kesihatan lain iaitu gula darah yang tinggi dengan bacaan 9-12. Ia amat membimbangkan saya.

Setelah bertemu dengan Madam Thien, beliau menasihatkan saya supaya mengamalkan Well3 Life Enzyme sebanyak 2 paket kecil, 2 kali sehari, dan Well3 Propolis sebanyak 1 kapsul, 2 kali sehari. Dalam tempoh pengambilan seminggu, iaitu dari 10 hingga 17 Januari 2016, tinnitus pada telinga kanan saya tiada lagi. Masalah migrain juga berkurangan. Selain itu saya berasa sungguh gembira kerana gula dalam darah telah turun sehingga 7.1. Selepas mendapat laporan kesihatan, isteri saya dan saya lebih berkeyakinan terhadap CNI, dan terus menghubungi Madam Thien untuk menjadi ahli. Produk kesihatan CNI memang luar biasa! Terima kasih.

Husnil bin Mah Bookmark and Share 09 May 2017 10:38 AM

Saya mula menggunakan Sistem Terapi Udara EcoFresh sejak 28 Februari tahun ini. Selepas 8 hari menggunakan alat ini, saya telah memeriksa Pra-Penapis dan mendapati permukaannya dipenuhi debu terperangkap. Apabila saya mengeluarkan Penapis HEPA, permukaannya kekuningkuningan. Penapis peringkat ke-3 (Karbon Aktif) dan peringkat ke-4 (fotokatalis) masih dalam keadaan baik.
Melalui pemerhatian tersebut, saya dapat menyimpulkan bahawa EcoFresh sangat baik untuk mereka yang mengalami masalah asma, dan lelah kerana alat ini sangat berkesan memerangkap debu, dan partikel besar. EcoFresh juga berkesan menyerap bau dan sesuai bagi rumah yang didiami perokok. EcoFresh memang luar biasa, cubalah sendiri!

Razali b. Tahar Bookmark and Share 05 April 2017 11:30 AM

Saya adalah pengamal setia produk kesihatan Well3 BioPlus sejak hampir 10 tahun dahulu. Saya yakin dengan produk ini untuk memelihara kesihatan usus saya. Di samping itu, saya
sentiasa menyarankan produk ini kepada semua rakan-rakan saya setiap kali saya menghadiri majlis-majlis keramaian. Para pelanggan saya pun ramai yang mengamalkan produk ini.
BioPlus sungguh berkesan untuk mengawal keseimbangan bakteria di dalam usus, dan memelihara kesihatan usus.

Hasnah bt. Hasan Bookmark and Share 05 April 2017 11:30 AM

Saya mempunyai masalah paras kolesterol tinggi hinggakan bacaan kolesterol saya melampaui skala alat pengukur kolesterol. Saya mengambil keputusan untuk mengambil Well3 HSC Omega 3 untuk membendung masalah kesihatan saya.
Setelah kira-kira dua bulan mengamalkan produk ini dengan tekun, doktor telah mengesahkan tahap kolesterol saya telah
kembali ke paras normal. Saya tekad untuk meneruskan pengambilan produk hebat ini, dan saya tidak perlu lagi mengambil ubat-ubatan dari hospital.

Kamaludin b. Man Bookmark and Share 05 April 2017 11:31 AM

Saya didapati mempunyai tekanan darah tinggi dengan bacaan 180/140 apabila menjalani pemeriksaan kesihatan. Saya terus
mengamalkan Well3 Life Enzyme selama dua minggu berturut-turut. Selepas itu, saya mengambil bacaan tekanan darah sekali lagi, dan kali ini saya gembira kerana mendapati
bacaan tekanan darah saya telah jatuh ke paras normal, iaitu 130/110. Di samping itu, saya juga mengamalkan produk tambahan, Well3 Royal Ginkgo untuk menjaga kesihatan sistem saraf saya, terutamanya, di bahagian mata.

Ashri Jokilim Bookmark and Share 24 March 2017 11:05 AM

Saya adalah seorang pesakit kencing manis. Tahun lepas apabila balik dari melancong ke Jakarta, kaki saya telah mendapat sakit, dan luka. Bagi membendung masalah ini, saya telah dinasihatkan oleh upline, PAM Fatimah Salim, untuk menggunakan Sea Energe Food Wash untuk membersihkan luka, dan diikuti dengan Nutrimoist sebagai krim sapuan luaran. Bagi merangsang pemulihan dalaman badan pula, saya telah mengambil set ANT Dialife, DMG, Royal Gingko, Royal Honey, Marine Calcium Plus, dan Gamat Gano.
Selepas 1 minggu, rawatan sudah menampakkan kesan positif,
dan saya merasa semakin sihat bertenaga. Saya bersyukur kepada Tuhan kerana sakit, dan luka saya sudah sembuh sepenuhnya sekarang. Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada upline, Puan Fatimah, kerana keprihatinan beliau.

鍾秀花 Bookmark and Share 10 February 2017 18:01 PM

我在2 0 1 5 1 2月期間,莫名的開始消瘦,不但沒有食慾而且全身無力,工作時很容易感到疲累。晚上因為身體發熱盜汗不能入睡,經常臉無血色。還有,平日喜愛喝咖啡的我,在那段期間反而不愛喝咖啡了,心律不整,就好像整個人吃了興奮劑一樣,而且容易氣喘。去看醫生,醫生聽了我的症狀立即給我抽血檢驗。結果根據驗血報告,醫生證實我的甲狀腺荷爾蒙失調、分泌量過高,也就是所謂的甲狀腺亢進,我也因此開始服用醫生開給我的西藥。

服用西藥一個多月後,工廠食堂的老闆娘看到我日漸消瘦便關心地詢問原因,當知道我的問題後,老闆娘就立即建議我服用Well3 生命酵素。遵循食堂老闆娘的建議我每天早晚各服1小包生命酵素,大概兩個月左右我開始覺得全身有力,走路也起勁了。不但如此,身體也不會再發熱,飲食方面食慾也變好了。很開心所有的不適逐漸改善了,於是再去做驗血檢驗,檢驗結果證實我的甲狀腺已恢復正常水平了。衷心感謝食堂老闆娘的推介,讓我認識了 CNI Well3 生命酵素並重獲健康。謝謝!