Welcome, this is your page. Share your experience with us and other visitors who are keen to read about your experiences with CNI. Don't forget to include your details and photos, too! Start Sharing Here.

What Others Have Said About Us

劉佑俊 Bookmark and Share 21 November 2017 16:15 PM

我在1 年前就患有氣管呼吸困難的問題。過去1 年來, 我都無法長時間說

話,因為只要一開口說話就會反覆咳個不停,非常辛苦。當聽到Well3虎乳芝

具有舒緩呼吸系統的療效後,我就很想嘗試這個產品。在服用了半瓶的Well3

虎乳芝之後,我覺得健康有很大的改善。我感到很舒坦,說話時不再咳個不

停了。謝謝Well3虎乳芝幫我解決了氣管問題並重拾健康。

Ratha a/p Muniandy Bookmark and Share 26 September 2017 10:44 AM

Saya adalah pengamal makanan kesihatan CNI dan baru-baru ini saya berkesempatan mencuba produk terbaru Well3 JS7. Saya mengamalkannya setiap hari selama 2 minggu dan saya dapati badan saya terasa lebih segar, stamina bertambah baik, dan saya tidak mudah penat. Kesan tambahan yang turut saya alami adalah pergerakan usus yang lebih lancar yang baik untuk sistem penghadaman saya. Saya tidak akan segan-segan untuk menyarankan produk ini kepada orang lain.

Azura binti Mohamed Bookmark and Share 26 September 2017 10:44 AM

Saya puas hati dengan manfaat Well3 JS7. Sebelum ini, badan saya terasa berat dan sakit-sakit apabila bangun awal pagi. Tak sampai jam 10 pagi, saya mula terasa mengantuk kembali. Kini badan saya terasa lebih segar setelah mengamalkan produk sunnah ini. Badan terasa lebih lega apabila bangun pagi dan tidak lagi sakit seperti dahulu. Perut saya juga lebih lawas, dan saya tidak lagi terasa mengantuk sehingga ke petang.

Norhayati binti Tajol Aripin Bookmark and Share 26 September 2017 10:44 AM

Saya teruja untuk mencuba produk baru Well3 JS7 apabila ia dilancarkan maklumlah, ia merupakan produk sunnah pertama dari CNI. Jangkaan saya terhadap produk ini tidak menghampakan kerana setelah mengamalkannya badan saya terasa segar dan bertenaga. Kerjaya saya yang memerlukan saya banyak bergerak dan bekerja lewat masa tidak memenatkan, malah sistem penghadaman saya lebih lawas. Di samping itu, masalah kembung perut turut berkurangan dan badan saya terasa ringan justeru memudahkan lagi saya bekerja.

Norazah binti Abdullah Bookmark and Share 15 August 2017 10:22 AM

Jenama WaterLife memang tidak asing bagi saya kerana saya telahpun memiliki model Gen3. Dengan pengenalan model 5Tech, kini saya memiliki 2 buah sistem rawatan air WaterLife. Hal ini tidak menghairankan kerana jadual kerja saya padat dan saya memerlukan jaminan bekalan air berkualiti yang berterusan untuk keperluan harian keluarga saya.

Bagi saya, jenama WaterLife mampu memenuhi tuntutan harian keluarga saya. Saya berpuas hati dengan model Gen 3, oleh itu saya yakin 5tech juga mampu memenuhi fungsi istimewanya yang dapat membekalkan air dingin atau air panas yang berkualiti setiap masa. Anak-anak remaja saya pasti menyukainya.

Saya juga yakin dengan perkhidmatan WaterLife Service Centre yang menyediakan pemasangan serta khidmat nasihat percuma apabila saya memerlukannya. Tambahan lagi, WaterLife adalah produk buatan Malaysia, maka saya yakin ciri-ciri sistem ini adalah bersesuaian dengan bekalan air dan gaya hidup di Malaysia.

李秀蓮 Bookmark and Share 15 August 2017 10:22 AM

自 CNI 於 1998 年推介 WaterLife 這個品牌後,我就已經是 WaterLife 的

忠實用戶。從 WaterLife 高性能紫外線淨水機起一直到去年年底推出的五芯活水系統,我已經使用過各種型號的淨水系統。

我是個忙碌的商人,同時也是一名活躍於學校家教協會的母親。因此,我

必須確保身體擁有充足的礦物質以應付每日排山倒海的工作。我發現在飲

用 WaterLife 活水的同時,再配合服用 Up 綠藻谷麥營養餐、Well3 生命酵

素、淨體素以及ISP-10 多元植物蛋白粉,的確可以滿足身體的日常需求、以

協助我完成繁忙的工作。

我相信 WaterLife,因為公司一直精益求精、不斷推出與時並進的淨水系統,

這是公司對產品的承諾,也是它提供人們優質生活的宗旨。所以,我將繼續支

持 WaterLife 並把這個品牌介紹給我的家人及親友。

Affendi bin Muhd Noh Bookmark and Share 30 June 2017 11:56 AM

Pada tahun 2014, saya telah disahkan mengidap pneumonia (kulat dalam paru-paru) oleh doktor. Akibatnya saya mengalami muntah berdarah, dan badan saya mudah penat.

Pada bulan Oktober tahun yang sama, saya telah mendapat tahu tentang Well3 Tiger Milk Mushroom. Saya mengamalkan produk ini setiap hari, satu kapsul. Hasilnya, badan saya rasa lebih bertenaga, dan saya tidak lagi mengalami muntah darah. Lebih menarik lagi, saya bersyukur kerana masalah kesihatan saya telah pulih dalam tempoh menerima rawatan doktor.

Yew Siew Luan Bookmark and Share 15 June 2017 11:38 AM

我正在接受醫藥治療,而醫生開給我的藥含有荷爾蒙成分。自從服用了該藥後,我的身體就開始有一連串的反應。我的體重增加了,也容易感到疲累,而且腹部經常脹風且很容易嘴饞,愛吃東西。

當Well3 ISP-10多元植物蛋白粉推出後,我立即買來嘗試希望能解決我的問題。我每天都在午餐及晚餐前服用1匙Well3 ISP-10多元植物蛋白粉。

服用1個星期後,我開始感到活力充沛並且睡眠品質也改善了。我不再嘴饞且體重已經下降了7公斤,腹部脹氣的問題也沒有了。

以前,往往我出外旅遊時腳部也會經常疼痛。可是,最近的台灣之旅我不但腳部疼痛的症狀沒有了,反而覺得更有勁。

Rugayah bt Haji Ahmad Bookmark and Share 15 June 2017 11:38 AM

Saya merupakan seorang suri rumah sepenuh masa. Permasalahan yang saya hadapi adalah masalah semput dan sesak nafas. Keadaan sesak nafas ini pada kebiasaannya akan terjadi kepada saya 2 hingga 3 kali sehari dan ini sedikit sebanyak telah menganggu tugasan harian saya. Keadaan kesihatan ini juga telah membataskan saya melakukan serta menyiapkan gerak kerja harian. Saya bersyukur kerana telah diperkenalkan dengan Well3 DMG ini oleh dua orang insan yang sudi membantu saya, iaitu Md. Som dan juga Puan Zaleha. Setelah saya mengamalkan produk ini lebih kurang satu bulan, ternyata produk ini sungguh berkesan. Saya tidak lagi mengalami masalah sesak nafas, dan saya juga tidak perlu risau akan masalah ini lagi. Terima kasih Md. Som dan Puan Zaleha, produk CNI sungguh hebat!

Francis Berayan a/k Rengkang Bookmark and Share 31 May 2017 12:08 PM

Saya menghadapi masalah migrain akibat keradangan limfa sejak September 2015. Malah telinga kanan saya juga mengalami tinnitus sejak 29 Disember 2015. Dalam pada itu saya juga mengalami masalah kesihatan lain iaitu gula darah yang tinggi dengan bacaan 9-12. Ia amat membimbangkan saya.

Setelah bertemu dengan Madam Thien, beliau menasihatkan saya supaya mengamalkan Well3 Life Enzyme sebanyak 2 paket kecil, 2 kali sehari, dan Well3 Propolis sebanyak 1 kapsul, 2 kali sehari. Dalam tempoh pengambilan seminggu, iaitu dari 10 hingga 17 Januari 2016, tinnitus pada telinga kanan saya tiada lagi. Masalah migrain juga berkurangan. Selain itu saya berasa sungguh gembira kerana gula dalam darah telah turun sehingga 7.1. Selepas mendapat laporan kesihatan, isteri saya dan saya lebih berkeyakinan terhadap CNI, dan terus menghubungi Madam Thien untuk menjadi ahli. Produk kesihatan CNI memang luar biasa! Terima kasih.